HansAnders 

Master Data Manager met scherp analytisch vermogen


Ben jij nauwkeurig, een accurate teamplayer en heb je een scherp analytisch vermogen? Geloof jij in betrouwbare gegevens en weet je deze logisch in te delen zodat de hele organisatie hierop kan steunen? Dan hebben we een match: wellicht ben jij de Master Data Manager die we zoeken!

Wat ga je doen?
Hans Anders is volop in beweging, waardoor ruimte is ontstaan voor een Master Data Manager. Je krijgt de kans om deze spilfunctie vorm te geven en geeft daarnaast leiding aan een klein en gedreven team (2,5 fte) van data entry specialisten. Rapporteren doe je aan de Manager Controlling & Business Intelligence. Jij zorgt voor betrouwbare data in alle systemen (w.o. SAP, Focus en Tableau) en infrastructuur van Hans Anders waarin Master Data benodigd is. Je houdt toezicht op autorisatie van wijzigingen in en aan Master Data en ontwikkelt processen voor data governance. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheer van Tableau, integriteit van DWH reporting en onderhoud je het data model en de KPI bibliotheek. Op verzoeken die binnenkomen vanuit de operationele afdelingen, verzorg je samen met de BI analysts standaard rapportages.

Wie ben je?
Complexe data kent geen geheimen voor jou. Met jouw enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden weet jij jouw team continu te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en net zo logisch en efficiënt te denken zoals jij. Je weet hoe je moet omgaan met Master Data en kunt processen en procedures hierop aanpassen en vormen. Je bent iemand met overtuigingskracht en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend. Daarnaast zijn de volgende functie-eisen op jou van toepassing:

 • Je beschikt over een relevante HBO/WO opleiding in Business Informatie Management;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van Business Intelligence en/of een Master Data gerelateerde functie;
 • Je beschikt over kennis en ervaring met automatisering zoals SAP en Tableau;
 • Je bent analytisch sterk;
 • Plannen en organiseren zit in je bloed;
 • Ervaring in de retail is een duidelijke pré.

Wat bieden we?

 • Een internationale organisatie waar vernieuwing, samenwerking, plezier en resultaat centraal staat;
 • Een organisatie waar veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld;
 • Een fulltime functie met als standplaats Gorinchem;
 • Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw kwaliteiten;
 • Een uitstekend salaris en een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo biedt Hans Anders haar medewerkers korting op eigen producten en op collectieve verzekeringen met een voordelige pensioenregeling.

Zorg jij ervoor dat alle data binnen Hans Anders integer, betrouwbaar en beschikbaar is? Én voldoe je aan de eisen? Dan heb je je nieuwe baan gevonden. Klik op de knop ‘Solliciteer direct’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Locatie:
Gorinchem

[ Solliciteren ]