Hans Anders 

Topbijbaan voor energiek en representatief ‘visitekaartje’!

Weekendhulp


Wat leuk dat je wilt kennismaken met Hans Anders. Wij vinden leren en ontwikkelen ook heel belangrijk, dus snappen we dat je een studie volgt. Maar daarnaast wil je natuurlijk ook in de weekenden iets bijverdienen. Als je dat wil doen in een omgeving waar de klant centraal staat, lees dan zeker verder!

Onze weekendhulpen zijn enthousiast
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en daarom ook hét visitekaartje van Hans Anders. Als weekendhulp heb je nét dat beetje extra: je bent gedreven en hebt gevoel voor mode en stijl.

Wat ga je doen?
Als weekendhulp ben je hét aanspreekpunt voor klanten in de winkel. Je zorgt ervoor dat de klant zichzelf thuis voelt bij ons. Daarnaast kies je samen met onze klanten een passend montuur, waarna onze opticien het van je overneemt voor het doen van een oogmeting.

Wanneer je iets langer bij ons werkt leer je ook om te adviseren over diverse soorten brilglazen en hoortoestelaccessoires. Ook draag je er zorg voor dat de winkel er altijd tiptop en stralend uitziet zorg je met je collega’s voor een leuke werkdag.

De ideale kandidaat
Je bent natuurlijk vooral in de weekenden beschikbaar. Daarnaast is het belangrijk dat je

  • minimaal 15 jaar bent;
  • flexibel inzetbaar bent;
  • graag in gesprek gaat met onze klanten;
  • gevoel hebt voor mode;
  • in de vakantieperiode extra beschikbaar bent.

Wanneer je geïnteresseerd bent in het optiek- en audiovak en gemotiveerd je hierin te verdiepen en te ontwikkelen hebben we een breed palet aan ontwikkelmogelijkheden voor je. Laten we dit bespreken tijdens onze kennismaking.

Wat we je naast salaris uiteraard ook bieden
We bieden je een uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en een fijne werksfeer. In je inwerktraject leer je de basis van wat wij verstaan onder klantgerichtheid en leer je alles over onze diensten en producten.

Ook extra’s als personeelskorting en een kleding tegoedbon voor je bedrijfskleding zijn prima geregeld voor jou. Wanneer het team waarin je werkt de doelstellingen behaalt krijg je uiteraard ook een deel van de bonus en mag je mee naar de feestjes die we geven.

Ben je enthousiast over de vacature en voldoe je aan het gevraagde profiel? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Locatie:
Den Haag

[ Solliciteren ]