HansAnders 

SAP Applicatiebeheerder


Ben jij constant op zoek naar vernieuwing, werk je graag aan projecten om vernieuwingen door te voeren en zoek je een dynamische baan? Kom dan de ICT-afdeling van Hans Anders in Gorinchem versterken met jouw kennis, inzet en betrokkenheid!

Wat ga je doen?
De applicatiebeheerder SAP maakt deel uit van het IT-team. Jij zorgt ervoor dat de diverse applicaties die Hans Anders in gebruik heeft goed draaien, zodat de processen op de juiste manier ondersteund en gemonitord worden. De nadruk ligt op onze SAP-applicatie met name Finance, Supply Chain en Ordermanagement. (FiCo,SD, MM, PM, CPS en Retail) in een Retail omgeving. Het kassasysteem zit in een andere applicatie. Jij bent verantwoordelijk voor de inbreng van SAP-expertise in diverse uitdagende projecten. Je sluit veelvuldig aan bij overleg met de afdelingen (met name Finance en Supply Chain) om de behoefte van de interne klant boven tafel te krijgen. Je ondersteunt ook de productie en techniek bij het gebruik van SAP.

De ideale kandidaat
Voor het managen en beheren van onze applicaties zijn niet alleen jouw IT-skills belangrijk maar ook zeker jouw communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring in het beheren van SAP-applicaties en begrijpt het spanningsveld tussen de wens om te vernieuwen en gedegen beheer. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met functiegerichte trainingen;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van de SAP-applicaties FiCo, SD, MM, PM, CPS en Retail;
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat we je naast salaris uiteraard ook bieden
Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskorting, een voordelige premieverdeling voor de opbouw van je pensioen, diverse collectieve verzekeringen, de mogelijkheid om een fiets van de zaak te rijden en we vertellen je er graag meer over!

Ben je enthousiast over de vacature en voldoe je aan het gevraagde profiel? Dan zien wij graag jouw CV en motivatie tegemoet.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Locatie:
Gorinchem

[ Solliciteren ]