HansAnders 

Zoek je een stageplaats in een van onze winkels?

Stagiair Winkels


Wat leuk dat je wilt kennismaken met Hans Anders.
Wij vinden leren en ontwikkelen heel belangrijk, dus staan we uiteraard open voor stagiaires. Wanneer je in een van onze winkels wil stagelopen, lees dan zeker verder!

Wie zijn wij eigenlijk?
Je kent ons waarschijnlijk van een van onze 250 optiek- en hoorwinkels in Nederland. Met onze producten en dienstverlening zorgen we ervoor dat steeds meer klanten op de juiste manier geholpen worden. We vinden een goede dienstverlening aan onze klanten namelijk erg belangrijk. Wist je dat 9 op de 10 klanten (zeer) tevreden zijn met onze service? Die klantwaardering zorgt voor extra motivatie en een goede sfeer in onze winkels.  

Wat ga je doen?
Dat ligt natuurlijk een beetje aan je stage. Het is in ieder geval belangrijk om te weten dat we je zo goed mogelijk gaan begeleiden bij het behalen van je leerdoelen. Als die niet helemaal duidelijk zijn vooraf, dan helpen we je daar bij. In zowel de verkoop-, als optiekgerichte stages hebben we ervaren praktijkbegeleiders die je het vak kunnen leren.

Wanneer pas je bij ons?
Wanneer je jezelf wilt blijven ontwikkelen, de klant altijd centraal zet, passie hebt voor onze producten en oplossingen en wanneer je bijdraagt aan een gezellige werkomgeving pas je perfect bij een van onze teams.

Wat willen wij van jou weten?
Wanneer je reageert via onderstaande knop, wil je dan in ieder geval de volgende punten goed aangeven, dan kunnen we snel een match naar de beste stageplaats maken.

  • Naam van je school;
  • Naam en niveau van de opleiding die je volgt;
  • In welke periode je stage wil lopen;
  • Hoeveel uur (per week) deze stage zou moeten zijn;
  • In welke regio je stage wil lopen
  • Of je specifieke dingen hebt die je graag wilt leren.

Als je Hans heet, dan zien we je reactie graag snel tegemoet; als je anders heet trouwens ook ;) 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Stage

Werkdagen:
Wisselende diensten

Locatie:
Nederland

[ Solliciteren ]