HansAnders 

Open sollicitatie


Wat leuk dat je wilt kennismaken met Hans Anders!

Wie zijn wij eigenlijk?
Je kent ons waarschijnlijk van een van onze 250 optiek- en hoorwinkels in Nederland. Met onze producten en dienstverlening zorgen we ervoor dat steeds meer klanten op de juiste manier geholpen worden. We vinden een goede dienstverlening aan onze klanten namelijk erg belangrijk. Wist je dat 9 op de 10 klanten (zeer) tevreden zijn met onze service? Die klantwaardering zorgt voor extra motivatie en een goede sfeer in onze winkels.  

Wat ga je doen?
Als medewerker bij Hans Anders heb je alle mogelijkheden om de verwachtingen van je klanten echt te overtreffen. Met jouw adviezen én de producten die je verkoopt, maak je hun dagelijks leven een stukje aangenamer. Goed kunnen zien en horen is immers belangrijk voor iedereen. Je hebt een ruim assortiment kwaliteitsproducten en mooie merken tot je beschikking, altijd voor een scherpe prijs. Reken maar dat jij je klanten daar blij mee maakt.

Wanneer pas je bij ons?
Wanneer je jezelf wilt blijven ontwikkelen, de klant altijd centraal zet, passie hebt voor onze producten en oplossingen en wanneer je bijdraagt aan een gezellige werkomgeving pas je perfect bij een van onze teams.

Wat we je naast salaris uiteraard ook bieden

Als werkgever vinden we het dan ook belangrijk dat je precies weet wat er speelt. Daarom hebben we een eigen opleidingscentrum, zodat je jezelf continu kunt ontwikkelen.

Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskorting, een voordelige premieverdeling voor de opbouw van je pensioen, diverse collectieve verzekeringen, de mogelijkheid om een fiets van de zaak te rijden, enzovoort.

Uiteraard kom je in een gezellig team te werken, al moet je wel af en toe thee of koffie voor je collega’s halen.

Ben jij benieuwd of we bij elkaar passen? Vul dan je gegevens in zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken! 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Locatie:
Nederland

[ Solliciteren ]